Om meg

Jeg heter David Normann -Larsen er 25 år og kommer fra Moelv i Hedmark.  Velkommen til min blogg.

Jeg studerere i dag Bachelor i reiselivsledelse på Markedshøgskolen i Oslo, som jeg trives veldig godt med. Grunnen til at jeg valgte å studere reiseliv er at jeg alltid har hatt en stor lidenskap og fascinasjon for det å reise, oppleve nye destinasjoner og nye kulturer .Studerer nå på 2 året. Digital markedsføring er det valgfaget jeg skal fordype meg i  på vår semesteret.Her lærer vi om Google adwords, google analytics, og om sosiale medier. Grunnen til at jeg valgte å studere digital markedsføring er at jeg synes det virket veldig spennende. Reiselivet er i en stor endring og med det i tankene så tenkte jeg at digital markedsføring var veldig interessant og veldig rettet mot reiselivet Jeg tenkte at studerer jeg digital markedsføring som valgfag så åpner det mine muligheter for å kunne jobbe for diverse reiselivsnettsteder som booking.com og Visitoslo. Jeg har i det siste blitt veldig fasinert av markedsføring og synes det er utrolig fascinerende og spennende og lære om digital markedsføring. Det er spennende å se hvordan de ulike sosiale mediekanalene fungerer , hvordan sosiale mediekanalene påvirker vår hverdag. Det er også interessant og lære hvordan man setter opp sin egen blogg.

Har ellers jobbet som avisbud for Mjøs Distribusjon AS fra 2011- 2013.  Ved siden av studiene på Markedshøgskolen jobber jeg som avisbud for Aftenposten på søndager og som tilkalingsvakt for Postens reklamesentral. Det å jobbe som avisbud er en fabelaktig jobb ved siden av ved at jeg bare jobber på søndager gir dette mulighet til å fokusere på skolearbeid i uken. De kanskje viktigste egenskapene man kan ta med seg fra en avisbud jobb til reiselivet, er strukturert, evnene til å jobbe selvstendig, effektiv og nøyaktighet. Her jobber man selvstendig og veldig mye er opp til meg selv. Som tilkallingsvakt på postens reklamesentral  er det viktig å være , effektiv, nøye ,og samarbeidsvillig. Her jobber jeg ved en maskin så er man veldig avhengig av samarbeid , gjør ikke jeg min jobb ordentlig så får dette store konsekvenser for resten av de ansatte.

Foto er en hobby som jeg er  lidenskapelig opptatt av har studert foto på Idefagskolen i Tønsberg (09/10). Jeg liker å fotografere det meste ,men det jeg trives aller best med er å fotografere, landskap , reportasje og naturbilder.

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *