Om meg

Jeg heter David Normann -Larsen er 28 år og kommer fra Moelv i Hedmark. Velkommen til min blogg som handler om digital markedsføring og reiseliv.

 

Bor og jobber for tiden i Lisboa , Portugal. Her jobber jeg for norske bedriftskunder. Tar i mot ordre og bestillinger via mail og telefon. Jobber for Teleperformance som er en av verdens største Callcentre. Har jobbet her siden mai 2017. 

 

Har studert Bachelor i reiselivsledelse på Høgskolen Kristiania i Oslo (13-16), som jeg trivdes veldig godt med. Grunnen til at jeg valgte å studere reiseliv er at jeg alltid har hatt en stor lidenskap og fascinasjon for det å reise. Det å oppleve nye destinasjoner og nye kulturer I 4 semester kunne jeg spesialisere meg innenfor et bestemt emne og valgte  Digital markedsføring. Her lærte vi om Google adwords, google analytics, og om sosiale medier. Vi lærte også hvordan drive en nettbutikk, skape trafikk til sin nettside og genere klikk.

Grunnen til at jeg valgte å studere digital markedsføring er at jeg synes det virket veldig spennende. Reiselivet er i en stor endring og med det i tankene så tenkte jeg at digital markedsføring var veldig interessant og veldig rettet mot reiselivet Jeg tenkte at studerer jeg digital markedsføring som valgfag ,så åpner det mine muligheter for å kunne jobbe med mye forskjellig innenfor reiselivet. Jeg har i det siste blitt veldig fasinert av markedsføring og synes det er utrolig fascinerende og spennende og lære om digital markedsføring. Det er spennende å se hvordan de ulike sosiale mediekanalene fungerer , hvordan sosiale mediekanalene påvirker vår hverdag. Det er også interessant og lære hvordan man setter opp sin egen blogg.

Har ellers jobbet som avisbud for Mjøs Distribusjon AS fra 2011- 2013.  Ved siden av studiene på Høgskolen Kristiania jobber jeg som avisbud for Aftenposten på søndager og som tilkalingsvakt for Postens reklamesentral. Det å jobbe som avisbud er en fabelaktig jobb ved siden av ved at jeg bare jobber på søndager gir dette mulighet til å fokusere på skolearbeid i uken. De kanskje viktigste egenskapene man kan ta med seg fra en avisbud jobb til reiselivet, er strukturert, evnene til å jobbe selvstendig, effektiv og nøyaktighet.

Foto er en hobby som jeg er  lidenskapelig opptatt av har studert foto på Idefagskolen i Tønsberg (09/10). Jeg liker å fotografere det meste ,men det jeg trives aller best med er å fotografere, landskap , reportasje og naturbilder.

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *