Om meg

Jeg heter David Normann -Larsen er  31 år  og kommer fra Moelv i Hedmark. Velkommen til min blogg som handler om digital markedsføring og reiseliv.

Jeg har de siste 3 årene arbeidet på callcentre i utlandet. Det å ha arbeidet 3 år i utlandet har vært svært innholdsrikt og lærerrikt for min del. Det å kunne komme seg ut av komfortsonen for å få litt mer arbeidserfaring på CVen.  Det å tillegene seg arbeidserfaring på en annen måte har gjort at jeg har stotrivdes med å arbeide i utlandet. Jeg har arbeidet innenfor kundeservice for to store internasjonale selskap, henholdsvis Staples og Xerox. Jeg arbeidet først i  Teleperformance på vegne av vår kunde Staples. Her arbeidet jeg i 1 år og 2 mnd (mai 2017-juli 2018). Etter å ha arbeidet i Lisboa valgte jeg å flytte til Dublin i Irland. Her arbeidet jeg for Xerox kopimaskiner i 2 år fra august 2018 til November 2020.  I begge jobbene benyttet jeg telefon og e-post som arbeidsverktøy. SAP var arbeidsverktøyet jeg benyttet meg av for å legge ordre for Staples. 

Har studert Bachelor i reiselivsledelse på Høgskolen Kristiania i Oslo (13-16), som jeg trivdes veldig godt med. Grunnen til at jeg valgte å studere reiseliv er at jeg alltid har hatt en stor lidenskap og fascinasjon for det å reise. Det å oppleve nye destinasjoner og nye kulturer.  Det er også grunnen for at jeg valgte å tenke litt annerledes med tanke på det å søke jobb etter endt bachelorgrad i reiselivet. 

Grunnen til at jeg valgte å studere digital markedsføring er at jeg synes det virket veldig spennende. Reiselivet er i en stor endring og med det i tankene så tenkte jeg at digital markedsføring var veldig interessant og veldig rettet mot reiselivet.Jeg har i det siste blitt veldig fasinert av markedsføring og synes det er utrolig fascinerende og spennende og lære om digital markedsføring. Det er spennende å se hvordan de ulike sosiale mediekanalene fungerer , hvordan sosiale mediekanalene påvirker vår hverdag. Det er også interessant og lære hvordan man setter opp sin egen blogg. Hvordan den nye teknologien som delingsøkonomien er med på å påvirke dagens arbeidsmarked.

Etter at avdelingen jeg jobbet for i Dublin ble flyttet fra Dublin til ironisk nok Lisboa, hvor jeg arbeidet føre jeg flyttet til Dublin, så valgte jeg da å si opp min jobb å flyttet tilbake til Norge. Min siste arbeidsdag for Xerox var 20.11.20. Slik at jeg idag er på utkikk etter ny jobb. 

Det er bare å spørre hvis dere lurer på noe angående det å jobbe på callcenter i utlandet, hvordan det er å bo/jobbe i Lisboa i Portugal og hvordan det er å bo/jobbe i Dublin i Irland. 

Vennlig hilsen

David Normann-Larsen

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.